Заливът Най Янг, ограден от морето от коралов риф, ще ви помогне да почувствате единство с природата и да се насладите максимално на красотата. И то не от прозореца на скъп хотел, въпреки че и тук има много, а директно наблюдавайки цялата тази красота. Ресторанти, интернет кафенета, барове, автомобили под наем и магазини също могат да бъдат намерени тук. Сред всички плажове в Пукет, това е мястото, където можете да срещнете голям брой местни хора. Местните пукет тайланд часци обожават Най Янг заради неговата относителна дивота. И е лесно да стигнете до него: южно от летището, десет минути и сте на плажа. Магистрала номер четиристотин две води до плажа. Казуарините и белият пясък в съзнанието на пукет тайландците са отлично място за пикник, особено след като оборудването за него вече е инсталирано тук. Три пъти седмично тук се отваря пазар, където има всичко, което туристите си представят екзотично: местни деликатеси, плодове и зеленчуци, национални носии, сувенири, необичайни неща, автентични продукти. Почивка на този плаж Пукет от 1986 г. е почивка в национален парк с площ от деветдесет километра.
abbreviations.com
Резервирайте обиколка до националния парк Khao Lak. Ще откриете ферма за костенурки с костенурки, крокодили и риби, забавна разходка през джунглата със слон, рафтинг по реката с бамбуков сал, храм на маймуни, плантации от ананас и каучук. Полет със самолет над Пукет! Искате ли да видите залива Панг Нга, остров Джеймс Бонд, планините Аватар и архипелага Пи Пи от птичи поглед? Полетът със самолет над Пукет ще сбъдне мечтата ви. Не само ще видите всичко, но и ще направите страхотни снимки. Пилотът ще ви позволи да държите кормилото и да управлявате самолета. Отдайте се на вълнуващо приключение около залива Phang Nga, резервирайте екскурзията Amazing Phang Nga. И вашата награда ще бъде комуникация с обитателите на храма на маймуните, пукет тайланд благословията на монаха в пещерата на храма, обяд в плаващото село на морските цигани. А също и мангрови гори, езда на слонове, плуване във водопада Phang Nga и прекрасна гледка към залива от палубата за наблюдение. 11 острова или 4 перли на Андаман. Популярна екскурзия с посещение на островите Джеймс Бонд, Краби и островите Фи Пи.

Всеки градински парцел е органично интегриран в общата концепция на царството на земната растителност. Освен типичната тропическа флора има много живописни кътчета с градини в китайски, английски или японски стил. Освен това има собствена река, изкуствено езерце и изкуствен водопад, олицетворяващи водния свят на планетата. Докато разглеждат парка, туристите не се срещат помежду си, тъй като пътеките са положени така, че пешеходците да не се намесват един с друг. След разходка из Ботаническата градина посетителите могат да се отбият в музея, да хапнат в ресторанта и да си купят нещо за спомен в магазина за подаръци. Всичко това е точно тук. Национален парк Сиринат заема повече от 20 квадратни метра. км брегова ивица и около 70 кв. км. Разположен е на крайбрежните земи на острова от северния му край до плажа Банг Тао. Резерватът е открит през 1981 г. Първоначално му е дадено името Хад Най Янг, но в годината на 60-ия рожден ден на кралица Сирикит (1992 г.) е преименуван в нейна чест. Паркът Sirinath включва 4 плажа - Nai Yang, Nai Thon, Bang Tao, Mai Khao, както и природния резерват Mai Khao и национален парк Nai Yang.

Тук работят доброволци като служители. Те поддържат клетките чисти, хранят животните, съветват посетителите и наблюдават животните, пуснати в джунглата. По време на екскурзията можете да срещнете директно гибони, но приближаването им е забранено от правилата на центъра. Препоръчваме тези, които искат да ги чуят да пеят, да пристигнат в Центъра около 9 часа сутринта. На 12 км южно от град Пукет на нос Фанва има много популярен аквариум, където можете да разгледате отблизо подводния свят на пукет тайландските дълбини. Колекцията от представители на морския свят не е много разнообразна, но това е повече от компенсирано от интерактивни дисплеи, които могат да предоставят изчерпателна информация за живота на обитателите на подводните пространства за броени минути. Много хора, особено деца, получават достатъчно вълнение само от гледането на чернопери рифови акули, уникални електрически змиорки, способни да генерират до 600 V високо напрежение. Зрителите са във възторг от змиоркоопашат сом, напомнящ на морските зебри с раираното си тяло. Дори туристите с опит в екскурзиите не съжаляват за времето, прекарано в посещение на аквариума. Птичи парк с площ от 12 хектара е открит на остров Пукет през 2013 г.

Go Back

Post a Comment
Created using the new Bravenet Siteblocks builder. (Report Abuse)